I'm having a problem…

Version 1.1 worked fine, after updating to 1.2 the volume is not working

Hi, I am having the same problem here. I had version 1.1 and it operated fine. I could adjust the volume on my itunes with the apple remote. (iMac, Snow Leopard, itunes 11.02 26. itunes streams to my stereo through airport).
So then I downloaded the version 1.2, restart the computer, it does not work. I removed it and bought the same version again. Nothing. There is an icon in the dock, but upon clicking it nothing happens. There used to appear an icon in the menu bar in the top - left. But it does not with this version. Can you help? (I posted this earlier today but at the wrong location, sorry)

6 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    I agree to the terms of service
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    oldMACdonnelloldMACdonnell shared this idea  ·   ·  Admin →

    3 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      I agree to the terms of service
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • oldMACdonnelloldMACdonnell commented  · 

        SOLVED. The app is working fine now.
        I upgraded Snow Leopard to Mountain Lion

      • YogiAdminYogi (Admin, Volume for iTunes) commented  · 

        That's the second issue I've heard happening on Snow Leopard. Let me check it out this weekend and get back to you. Thanks for reporting it, and sorry it's giving you problems.

      Feedback and Knowledge Base